kaolin yapımcı için ürünler (41)

Hindiba İnulini 500G

Hindiba İnulini 500G

İnulin, insanların sindiremediği doğal olarak oluşan çok tahıllı bir bileşiktir ve bu sayede diyet lifleri olarak işlev görür. Bazı bitkilerin köklerinde ve yumrularında (hindiba, yer elması, enginar, deve dikeni, soğan, sarımsak, muz) bulunur. Genellikle hindibadan elde edilir. İnulin, düşük kalorili ve hafif bir tatlılık ile karakterizedir. Şekerden 10 kat daha az tatlı olduğu için genellikle bir ikame olarak kullanılmaz. İnulin, jelleştirici olarak kullanılır, maddeleri kalınlaştırır ve stabilize eder. Gıda ürünlerine eklenen inulin, kalori içeriğini azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarının kontrolünü iyileştirir. Kilo verme diyetleri uygulayan kişilerde etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, normal bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler.
Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Kuru üzümler, dünyanın mutfaklarında yüzyıllardır bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kuru üzümler sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklıdır. Sultan üzümleri, diğer kuru üzüm türlerinden, kendine has tatlı tadı ile ayrılır; bu tat, diğer çeşitlerin karakteristik özelliği olan ekşilikten yoksundur. Güneş ışığı sayesinde, olgunlaşan üzümlerde doğal şekerleri olan fruktoz çökelir; bu sayede kuru üzümler bize tatlılık ve benzersiz bir lezzet sunar. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistem üzerinde olumlu etkisi olan yüksek miktarda potasyum ve fosfor içerir. Ayrıca A, C, E, B vitaminleri gibi değerli vitaminlerin yanı sıra potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve magnezyum gibi mikro ve makro elementlerin zengin bir kaynağıdır. Kuru üzümler, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan değerli diyet liflerini de içerir. İçerdikleri demir, bakır ve kırmızı kan hücrelerinin üretimi ile vücutta oksijen transferi için gerekli vitaminler bulunmaktadır.
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230
Kakao çekirdekleri - doğal

Kakao çekirdekleri - doğal

Doğal organik ham kakao çekirdekleri Net ağırlık: 100 g 100 g başına enerji değeri: 565 kcal Son kullanma tarihi: 18 ay
Camu camu - toz

Camu camu - toz

Doğal organik camu camu tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 28 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Lukuma - toz

Lukuma - toz

Doğal organik lukuma tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 329 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği, boyutu 300 ile 800 mikron arasında değişen mısır irmiğidir (irmiğin boyutu). Bu ürün gluten içermez. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 450 g
Patatesler için baharat - HoReCa

Patatesler için baharat - HoReCa

Bu baharat karışımı, patates yemeklerine eşsiz bir aroma ve tat katacak bir baharat karışımıdır. Kullanım Alanı Fırınlanmış, kızartılmış veya haşlanmış patatesler için kullanın. Tat Hafif baharatlı İçindekiler Deniz tuzu, toz kırmızı biber, kuru soğan, kuru sarımsak, toz kişniş, toz karabiber, kuru rezene, toz kırmızı biber. 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 8,0 Yağ (g / 100g)… 4,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 32,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 200